عنوان : بازدید معاونت محترم درمان دانشگاه علوم پزشكی اهواز از پایگاههای اورژانس 115 شهرستانهای هویزه و دشت آزادگان
 ۱۳۹۴/۰۵/۰۷
به گزارش روابط عمومی مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی دانشگاه علوم پزشکی اهواز جناب آقای دکتر نظری معاونت محترم

دانشگاه به همراه جناب آقای دکتر میر خشتی مدیر مرکز حوادث و فوریتهای پزشکی دانشگاه در تاریخ 1394/5/4در بازدید از پایگاههای اورژانس 115 شهری هویزه ،شهری دشت آزادگان و پایگاه جاده ای چزابه از نزدیک از نحوه فعالیت و خدمات دهی اورژانس به مردم این شهرها بازدید نمودند و با جلسه ای که با پرسنل و مسئولین فوریتهای پزشکی داشتند مشکلات و کمبودهای پایگاههای اورژانس را بررسی نمودند و قول دادند دراسرع وقت به آنها رسیدگی شود .
دکتر نظری با تشکر از زحمات پرسنل اورژانس ابراز نمودند که فوریتهای پزشکی115 یکی از واحدهای دانشگاه میباشد که در تمام شرایط و حوادث در حالت آماده باش بسر میبرند ویکی از افتخارات این دانشگاه داشتن پرسنل جوان و تحصیلکرده ای میباشد که در راه خدمت رسانی به هم استانیهای عزیز در راستای نجات جان مردم فعالیت میکنند.
در پایان این بازدید نیز دکتر میرخشتی از حسن توجه و نگاه ویژه مسئولین دانشگاه به اورژانس پیش بیمارستانی تشکر نمودند و خواستار توجه بیشتر مسئولین به این مرکز به دلیل شرایط ویژه خدمات رسانی شدند .