عنوان : همدردی مدیر و پرسنل فوریتهای پزشكی دانشگاه با مدیر و پرسنل سازمان آتش نشانی اهواز
 ۱۳۹۵/۱۱/۰۲
به گزارش روابط عمومی مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز در پی بروز حادثه آتش سوزی و تخریب برج پلاسکو تهران که منجر به  شهادت چند نفر از پرسنل سازمان آتش نشانی  شده که این ضایعه همه ملت شهید پرورو انقلابی ایران را درماتم و عزای آن عزیزان بسر برد  مرکز مدیریت حوادث و  فوریتهای پزشکی دانشگاه علوم پزشکی اهوازنیز خود را شریک غم وهمگام و همراه پرسنل سازمان آتش نشانی دانسته که در همین راستا صبح روز شنبه مدیر مرکز به همراه تعدادی از مسئولین واحدها و پرسنل فوریتهای پزشکی جهت همدردی و عرض تسلیت به مدیرو پرسنل سازمان آتش نشانی اهواز در مرکز فرماندهی آن سازمان حضورپیدا کردند.
در این دیدار مدیر اورژانس خوزستان ضمن عرض تسلیت به علت وقوع این حادثه تلخ آرزوی سلامتی و موفقیت را برای پرسنل خدوم آتش نشانی در کل کشور از خدادند منان آرزو کرد.
 در پایان مدیر عامل سازمان آتش نشانی اهواز ضمن تشکر از ابراز همدردی فوریتهای پزشکی ابراز کردند که تعامل خیلی خوبی بین اورژانس و آتش نشانی برقرار است و در چندین ماموریت مشترک اقدامات و عکس العمل فوریتهای پزشکی را ستوده ام .