عنوان : تشكیل جلسه مدیریت بحران با حضورریاست دانشگاه
 ۱۳۹۵/۱۱/۲۴
به گزارش روابط عمومی مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپوراهوازدر پی قطعی برق و آب درروز شنبه 23 بهمن ماه جلسه مدیریت بحران دانشگاه با حضور ریاست محترم دانشگاه ،معاونین محترم دانشگاه،مدیر حوادث و فوریتهای پزشکی و معاون فوریتهای پزشکی در محل ستاد هدایت عملیات بحران(EOC) دانشگاه برگزار گردید.
در این جلسه دکترایدنی ریاست دانشگاه در خصوص مشکلات پیش آمده در پی قطعی برق ،آب ،و خطوط تلفن همراه و ثابت درمراکز درمانی و بهداشتی  برخی شهرستانهای استان و همچنین خوابگاههای دانشجویی صحبت کردند.
دکتر ایدنی افزودند با توجه به مشکلات پیش آمده باید تلاش کنیم و شرایطی را بوجودبیاوریم تا بتوانیم در مواقع بروز بحران ویا حوادث غیرمترقبه خدمات درمانی و بهداشتی را به مردم ارائه دهیم زیرا در چنین شرایطی اگر نتوانیم مشکلات را رفع و به مردم خدمات دهیم مردم دچار مشکل میشوند و خدای نکرده جان آنها در خطر است .
در ادامه جلسه موارد زیر جهت مقابله با شرایط بحرانی و بهتر شدن وضعیت مراکز درمانی و خوابگاههای دانشجویی به تصویب رسید.
1.تعمیر دیزل ژنراتور خوابگاه دانشجویی گلستان
2.برآورد تجهیزات مورد نیاز خوابگاههاجهت پشتیبانی از برق و آب بصورت پلکانی بر اساس بودجه مورد نیاز توسط معاونت فرهنگی دانشجویی و دفتر فنی دانشگاه
3.حضور تمامی مدیران ستادی در مواقع بحران در واحد (eoc)
4. تعمیر و تجهیر ژنراتورهای مراکز درمانی در صورت وجود نقص فنی