عنوان : برگزاری جلسه استانی كمیته بهداشت و درمان راهیان نور
زير عنوان : به گزارش روابط عمومی مدیریت‌حوادث و فوریتهای پزشکی دانشگاه علوم‌پزشکی اهواز
 ۱۳۹۵/۱۲/۱۱
به گزارش روابط عمومی مدیریت‌حوادث و فوریتهای پزشکی دانشگاه علوم‌پزشکی اهواز جلسه  استانی کمیته بهداشت ودرمان راهیان نور امروز چهارشنبه ۹۵/۱۲/۱۱به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز تشکیل شد.
دراین جلسه که نمایندگانی از بهداشت ودرمان سپاه حضرت ولیعصر(عج)، ارتش، تأمین اجتماعی، نیروی انتظامی

ودانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز ،دانشگاه علوم پزشکی دزفول و دانشکده علوم پزشکی آبادان ودبیر کمیته

مرکزی بهداشت ودرمان راهیان نور حضور داشتنددکتر میرخشتی مدیرحوادث وفوریتهای پزشکی دانشگاه علوم پزشکی اجندی شاپور اهواز ضمن تقسیم وظایف ارگانهای مختلف وتعیین محل یادمانهای تحت پوشش بر انسجام ،هماهنگی،همکاری وارائه خدمات عاشقانه به زائرین سرزمین های نور تأکید کردند.
همچنین مقرر شد کار درمانگاه های مستقر دریادمانها از تاریخ بیستم اسفندماه وبه صورت همزمان آغاز گردد.
درپایان جلسه دکتر احدی قائم مقام معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی اهواز ضمن سپاسگزاری از تمامی اعضای کمیته ابراز امیدواری کردند که برای سال های آتی هماهنگی بیشتری بویژه دربخش بودجه بندی از جانب مسوولین بالا دستی جهت این امر مهم به عمل آید.
دراین جلسه تمامی اعضا درراستای هماهنگی وارتقا سطح کمی و کیفی خدمات بهداشتی ودرمانی دریادمانها ومحل های استقرار به تبادل نظر پرداختند.