عنوان : جلسه هماهنگی راهیان نور و میهمانان نوروزی
 ۱۳۹۵/۱۲/۱۷
به گزارش روابط عمومی مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی  اهواز  با توجه به فرا رسیدن تعطیلات نوروزی و ورود کاروانهای راهیان نور و میهمانان نوروزی به استان جلسه ای با حضور دکتر میرخشتی مدیر مرکز ،عباس نبوره معاونت مرکز  و    مسئولین فوریتهای پزشکی115 شهرستانهای زیر مجموعه دانشگاه  در سالن جلسات ستاد بحران(eoc)  برگزار گردید.
در ابتدای  شروع جلسه دکتر میرخشتی ضمن خوش آمدگویی به حاضرین درجلسه هدف از تشکیل جلسه فوق را هماهنگی جهت خدمات رسانی به کاروانهای راهیان نور و میهمانان نوروزی دانستندو  تاکید کردند که تمامی تلاش خود را جهت خدمت رسانی مطلوب انجام دهیم.
در ادامه جلسه موارد زیر جهت اجرا به تصویب رسید.
1.برپایی دو ایستگاه سلامت در مبادی ورودی استان  (گردنه سراک ایذه و مزار شهدای گمنام اندیمشک
2.اعزام  یکدستگاه اتوبوس آمبولانس از  مرکز فوریتهای پزشکی رامهرمز به شهرستان ایذه جهت استقرار در ایستگاه سلامت
3.راه اندازی درمانگاه یادمان  شهدای طلائیه با تجهیزات و امکانات کامل
4.راه اندازی درمانگاه یادمان مزار شهدای هویزه و فعالیت درمانگاه به صورت 24 ساعته
5.آماده باش کامل به کلیه پرسنل و پایگاههای شهری و جاده ای
طرح امداد نوروزی از تاریخ 25 اسفندماه 1395 ساعت 8 شروع و تا 14 فورودین ماه 1396 پایان میپذیرد.