عنوان : 3 نفر فوتی و مصدوم در برخورد دو دستگاه تریلر
زير عنوان : به گزارش روابط عمومی مدیریت حوادث وفوریتهای پزشکی دانشگاه علوم پزشکی اهواز
 ۱۳۹۶/۰۴/۲۵
به گزارش روابط عمومی مدیریت حوادث وفوریتهای پزشکی دانشگاه علوم پزشکی اهواز  این حادثه در ساعت 13:20 رخ داد  که با اطلاع به مرکز فوریتهای پزشکی رامهرمز و اعلام برخورد دو دستگاه تریلر در 35 کیلیومتری  محوررامهرمز به رامشیر بلافاصله دو دستگاه آمبولانس با نیروهای امدادی اورژانس 115 برای انجام اقدامات درمانی و انتقال مصدومین در محل حاضر شدند.
2نفر مصدوم با 2 دستگاه آمبولانس بعد از انجام اقدامات درمانی اولیه به بیمارستان‌ مادر رامهرمز منتقل شدندو فرد فوت شده نیز با آمبولانس حمل جسد به سردخانه بیمارستان  منتقل شد.
بنابراین گزارش به دلیل وخامت حال مصدومان، درخواست بالگرد اورژانس هوایی برای انتقال آنها به بیمارستان گلستان اهواز داده شد اما به دلیل گرمای زیاد هوا، گرد وغبار و نداشتن دید کافی از سوی برج مراقبت هوانیروز کنسل شد و مصدومان با دو دستکاه آمبولانس به بیمارستان گلستان اهواز انتقال داده شدند.
در 24 ساعت گذشته چندین حادثه با تعدادی مصدوم و کشته در خوزستان رخ داده است.