عنوان : برگزاری كارگاه PHTM
 ۱۳۹۶/۰۶/۰۵
برگزاری اولین دوره کارگاه PHTM ( مدیریت پیش بیمارستانی تروما ) در قطب جنوب غرب کشور ( اهواز )
بنابر گفته مسئول آموزش و پژوهش مدیریت حوادث وفوریتهای پزشکی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز اولین دوره کارگاه PHTM در قطب جنوب غرب کشور در روزهای پنجشنبه و جمعه 9 و 10 شهریور ماه سال جاری برگزار می گردد در این کارگاه که نمایندگانی از دانشگاه ها و دانشکده های علوم پزشکی قطب جنوب غرب کشور ( لرستان ، دزفول ، بهبهان ، شوشتر و اهواز) حضور دارند پنج نفر از اساتید و متخصصان گروه آموزشی طب اورژانس سرفصل های مربوطه را طی 2 روز بصورت تئوری  و عملی تدریس خواهند نمود . آقای نادر سلطانی اظهار داشتند مقرر است هر ماه 2 دوره کارگاه PHTM در شهر اهواز برگزار گردد . انتظار می رود با برگزاری این کارگاه ها نگرش پرسنل فوریتهای پزشکی نسبت به خدمات پیش بیمارستانی تروما برابر دستور العمل های نوین کشوری تغییر نماید.