عنوان : افتتاح ساختمان پایگاه اورژانس 115 جاده ای شیبان
زير عنوان : به گزارش روابط عمومی مدیریت حوادث وفوریتهای پزشکی دانشگاه علوم پزشکی اهواز
 ۱۳۹۶/۰۶/۰۶
به گزارش روابط  عمومی مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی دانشگاه علوم پزشکی اهواز همزمان با هفته دولت ساختمان جدید  پایگاه اوژانس 115 جاده ای شیبان امروز دوشنبه 6 شهریور ماه با حضور دکتر میرخشتی مدیر مرکز،فرماندارمحترم شهرستان باوی ، مدیر محترم شبکه بهداشت شهرستان باوی شهردارو شورای شهرشیبان و اکثر مسئولین و مدیران شهرشیبان  افتتاح شد.
این پایگاه با همت دانشگاه علوم پزشکی اهواز و همکاری مردم و مسئولین شهر شیبان در زمینی به مساحت   220   متر مربع و زیر بنای150متر ساخته شد.
در این پایگاه 6 نفر نیروی تخصصی فوریتهای پزشکی با یک دستگاه آمبولانس بنز اسپرینتر به صورت شبانه روزی آماده ارائه خدمات درمانی به مردم محترم شهر شیبان هستند.
دکتر میرخشتی در آئین افتتاح ساختمان پایگاه فوق هدف از افتتاح این پایگاه را خدمات دهی به مردم این شهر و همچنین آمادگی جهت اعزام به ماموریتهای تصادفی که در مسیر پرتردد اهواز به مسجدسلیمان –و اهواز به شوشتراتفاق می ا فتد دانستند و از مسئولین شهر شیبان خصوصا بخشدار محترم ،اعضای شورای اسلامی شهر شیبان در دوره گذشته و حال و همچنین مدیریت محترم شبکه بهداشت و درمان شهرستان باوی که همکاری کاملی در ساخت و راه اندازی پایگاه فوق داشتند تشکر نمودند.