عنوان : جلسه تجلیل از خادمین راهیان نور در حوزه بهداشت و درمان
 ۱۳۹۶/۱۰/۲۳

امتیاز :  ۵.۰۰ |  مجموع :  ۱

به گزارش روابط عمومی مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی دانشگاه علوم پزشکی اهواز روز پنجشنبه 21 دی ماه 1396 مراسم تجلیل از خادمین راهیان نور با حضور سردار ادیبی دبیر ستاد مرکزی راهیان نور، دکتر کولیوند رئیس سازمان اورژانس کشور، دکتر ایرج نظری رئیس دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز، حجت الاسلام والمسلمین سید محسن شفیعی مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه های خوزستان،دکتر میرخشتی مدیر حوادث و فوریتهای پزشکی ،روسای بیمارستانهای اهواز و آبادان و دزفول و شوش دانیال و اعضاء هیات علمی دانشگاه در سالن جلسات حوزه ریاست دانشگاه علوم پزشکی اهواز برگزار شد. در ابتدای جلسه دکتر میرخشتی ضمن خیر مقدم به شرکت کنندگان در جلسه هدف از برگزاری این جلسه را تقدیر و تشکر از خادمین راهیان نور دانستند وخاطر نشان کردند مرکز فوریتهای پزشکی در ایام ورود کاروانهای راهیان نور به استان در یادمانهای دفاع مقدس درمانگاههای شبانه روزی را دایر میکند که خدمات درمانی را به زائرین راهیان نور ارائه میدهند، همچنین کلیه پایگاههای شهری و جاده ای در استان در این ایام به حالت آماده باش میباشند تا در صورت نیاز و وقوع حوادث خدمات درمانی را به نیازمندان ارائه دهند. در ادامه دکتر ایرج نظری رئیس دانشگاه علوم پزشکی اهواز گفت :همانگونه که مستحضر هستید به کاروان های راهیان نور و کسانی که از میادین رشادت ها، فداکاری ها و سرافرازی های این سرزمین بازدید می کنند خدمات مختلفی از جمله خدمات بهداشتی و درمانی ارائه می شود. رئیس دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز ضمن تشکر از افرادی که در فصول مختلف سال به زوار مناطق جنگی خدمات مختلف ارائه می دهند، تصریح کرد: ما هیچ چیزی برای خود پرسنلی که در سرما و گرما و در شرایط گوناگون به ارائه خدمات بهداشتی و درمانی مشغول هستند، نمی خواهیم چرا که آن را وظیفه خود می دانیم اما در قسمت تجهیزات و امکانات برای ارائه خدمات مطلوب به بازدیدکنندگان مناطق جنگی، نیازمند یاری و کمک هستیم. در ادامه دکتر کولیوند سرپرست سازمان اورژانس کشور فرمودند:دفاع مقدس ثروت فرهنگی است که مراقبت از این ثروت وظیفه ملی است و راهیان نور ابزاری برای حفظ و گسترش این ثروت است و حضور تیمهای بهداشت و درمان در این مناطق باعث جلب اعتماد زائرین است مطمئنا خدمات صورت گرفته از چشم تیزبین مردم پنهان نمی ماند. دکتر کولیوند در پایان سخنان خود فرمود: اگر به برکت اربعین ،امکانات اورژانس کشور در مرزها نبود خدمات اینچنینی برای مناطق زلزله زده صورت نمیگرفت و حمایتهای وزیر بهداشت از اورژانس و خدمت رسانی به مردم ستودنیست. گفتنی است در پایان مراسم از دستگاه پیام نگار مجیر که برای معرفی زائران راهیان نور به بیمارستان ها طراحی شده است رونمایی شد.