رو عنوان : بمناسبت هفته راهداری و شروع امداد زمستانی مانور بزرگ امداد زمستانی با حضور سازمانهای امدادی ،درمانی و انتظامی برگزار شد.
عنوان : برگزاری مانور هفته راهداری وامداد زمستانی
زير عنوان : به گزارش روابط عمومی مدیرت حوادث و فوریتهای پزشکی دانشگاه علوم پزشکی اهواز
 ۱۳۹۷/۱۰/۰۲

به گزارش روابط عمومی مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی اهواز بمناسبت هفته راهداری و شروع امداد زمستانی مانور بزرگ امداد زمستانی با حضور سازمان راهداری، سازمان حمل و نقل و پایانه ها ،اورژانس 115 ، هلال احمر وراهنمایی و رانندگی  در محل  جاده اهواز به اندیمشک  جنب پلیس راه جدید با تعداد حدود 150 دستگاه خودرو سبک و سنگین امدادی و عملیاتی برگزار شد.
در این مانور دکترشهیار میرخشتی مدیر حوادث و فوریتهای پزشکی دانشگاه نیز حضور داشتند و از نزدیک در جایگاه مخصوص  رژه خودروهای امدادی و عملیاتی را مشاهده کردند .
مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای اهواز    با 30 نفر  نیرو  6 دستگاه آمبولانس ،یک دستگاه اتوبوس آمبولانس و یک دستگاه خودرو فرماندهی  در این مانور شرکت کرده بود.