عنوان : نشست تخصصی روسای مراكز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشكی كشور
زير عنوان : به گزارش روابط عمومی مدیرت حوادث و فوریتهای پزشکی دانشگاه علوم پزشکی اهواز
 ۱۳۹۷/۱۰/۰۴

قائم مقام رییس اورژانس کشور در مدیریت بحران، در نشست تخصصی روسای مراکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی در بم هشدار داد؛ حوادث در ایران به سمت تغییرات اقلیمی پیش می رود اگر مدیریت آب را جدی نگیریم شرایط سختی در انتظار آیندگان است.
به گزارش روابط عمومی مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی  دانشگاه علوم پزشکی اهواز دکتر سیف قائم مقام ریاست اورژانس کشور در نشست صبح روز ملی ایمنی زلزله در بم گفت: با نگاهی به تاریخ زلزله ها و مخاطرات در ایران و تشکیل کمیته سلامت در هر دوره بسیار موفق عمل کرده ایم که عملکرد آن را در زلزله کرمانشاه و اربعین حسینی به خوبی مشاهده کردیم اما در زلزله بم مدیریت سازمانی خوبی  وجود نداشت

. وی گفت: اورژانس از سال ۵۴ با ۷ پایگاه کار خود را شروع کرد و تا به امروز پیشرفت بسیار خوبی داشته و باید خواسته های به حق اورژانس را مطالبه کنیم و همچنین آموزش ها به همکاران باید مداوم باشد تا کسب تجربه ها به اشتراک گذاشته شود.
دکتر خانکه قائم مقام رییس اورژانس کشور در مدیریت بحران در نشست تخصصی روسای مراکز مدیرت حوادث و فوریت های پزشکی در بم گفت: ایران اقلیم متفاوتی دارد و حوادث به سمت تغییرات اقلیمی پیش می رود، ایران جز ده کشوری است که تنوع حوادث و آسیب های انسانی بیشتری می بیند، بیشترین حادثه های کل دنیا در سال ۲۰۱۷ در آسیا بوده حوادثی از قبیل زلزله ،آتش سوزی، سیل، تغیر اقلیمی که ۵۸ درصد کشته ها نیز در این قاره اتفاق افتاده است.
وی افزود: حوادث و بلاهایی بعد از زلزله بم داشتیم و بیشترین هزینه ها را صرف بازسازی کردیم در زلزله بم هیچگونه مدیریت و هماهنگی سازمانی وجود نداشت اما با تجربه ای که از بم بدست آوردیم در زلزله کرمانشاه ارگان ها و سازمان های ما مدیریت و نظم بهتری در کنترل حادثه داشتند و بعد از زلزله در بم منبع تاریخ و تجربه را بدست آوردیم.
وی در ادامه گفت: اگر بحران آب مدیریت نشود، کشور ایران در ۲۰ سال آینده در حدود ۲ درجه گرم تر خواهد شد و شرایط بسیار سختی در انتظار آیندگان است.
خانکه افزود: کشور ایران جز ۱۸ کشور پرجمعیت دنیا هست و ۹۶ درصد جمعیت آن شهرنشینی است.
قائم مقام اورژانس کشور در مدیریت بحران گفت: یکی از مشکلات ما در حوادث مداخلات افرادی بود که برای کمک می آمدند که هیچگونه تجربه نداشتند و اگر افراد باتجربه و متخصص حضور داشتند از امکانات کم بهرمند بودند.
روسای مراکز  مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی سراسر کشور باتوجه به در پیش بودن پانزدهمین سالگرد زلزله بم، ظهر امروز از ارگ قدیم و بهشت زهرا بم بازدید و با قرائت فاتحه یاد و خاطر جانباختگان زلزله سال82 این شهر را گرامی داشتند..
این نشست یک روزه به مناسبت روز ملی ایمنی دربرابر زلزله و کاهش اثرات بلایای طبیعی، به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی بم و با حضور روسای مراکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی سراسر کشور، مسئولین استانی و محلی بم و با سخنرانی فرماندار و نماینده مردم شرق استان کرمان درمجلس شورای اسلامی در سالن اجتماعات بیمارستان پاستور و تالار پرستو منطقه ویژه اقتصادی ارگ جدید برگزار  شد.
دکتر شهیار  میرخشتی مدیر حوادث و فوریتهای پزشکی دانشگاه علوم پزشکی اهواز نیز در این نشست حضور فعالی داشته اند.ایشان جزء افراد با سابقه  در مدیریت بحران و حوادث میباشند زیرا  تجربه حضور ده روزه در مناطق زلزله زده کرمانشاه  و فرماندهی اکیپ کاملی از پزشکان ،پرستاران و تکنسینهای فوریتهای پزشکی را داشتند همچنین  تجربه چندین ساله در فرماندهی و مدیریت بهداشت و درمان راهپیمایی بزرگ اربعین حسینی را داشته اند که لازم است از تجربه ایشان در مواقع بروز بحران استفاده برد..