رو عنوان : مراسم تشییع پیکر شهیدحميد احمدی با حضور رئیس سازمان اورژانس کشور برگزار شد.
عنوان : مراسم تشییع پیكر شهیدخدمت حمید احمدی
زير عنوان : به گزارش روابط عمومی مدیرت حوادث و فوریتهای پزشکی دانشگاه علوم پزشکی اهواز
 ۱۳۹۷/۱۰/۱۷

به گزارش روابط عمومیمدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی اهواز ، مراسم تشییع پیکر شهیدحمید احمدی با حضور دکتر کولیوند رئیس سازمان اورژانس کشوربهمراه معاونین سازمان ، دکتر میرخشتی رئیس مرکز اورژانس 115دانشگاه علوم پزشکی  اهواز ،ریاست دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد بهمراه معاونین، مدیران فوریتهای پزشکی 115 اصفهان و چار محال و بختیاری و  مسئولان سایر ارگان ها و پرسنل اورژانس ، روز یکشنبه ساعت ۹:۳۰ صبح از درب منزل آن مرحوم واقع در استان چهارمحال و بختیاری شهرستان بروجن، شهر بلداجی، روستای آورگان برگزار شد..
شهید احمدی پنجشنبه هفته گذشته در هنگام انجام وظیفه در سیل غرق و جان خود را از دست داد.