رو عنوان : بر اثر برخورد دو دستگاه پراید در محور هفتکل به اهواز 1نفر فوت و5 نفر مصدوم شدند.
عنوان : 6 نفر فوتی و مصدوم در برخورد دو پراید
زير عنوان : به گزارش روابط عمومی مدیرت حوادث و فوریتهای پزشکی دانشگاه علوم پزشکی اهواز
 ۱۳۹۷/۱۰/۱۷

به گزارش روابط عمومی و ستاد اطلاع رسانی سازمان اورژانس کشوردر مرکز اهواز،شهیار میرخشتی گفت: این واژگونی صبح روز دوشنبه ۱7 دی ماه ۹۷ به وقوع پیوست که 1 نفر در دم فوت کرد و 5 نفر دچار مصدومیت شدند.
مدیر حوادث و فوریتهای پزشکی دانشگاه علوم پزشکی اهوازگفت: بااعلام یک فقره تصادف در محور هفتکل به اهواز(سه راه غیزانیه)   به مرکز فوریتهای پزشکی  3 دستگاه آمبولانس از پایگاههای جاده ای نمره یک ،کوپال و شهری هفتکل به محل اعزام شدند.
دکتر میرخشتی افزود:بمحض رسیدن تکنسینهای فوریتهای پزشکی به محل حادثه مشخص شد که یکنفر آقای 55 ساله جان خودرا از دست داده و 5 نفر آقا و خانم از نواحی مختلف بدن دچار مصدومیت شدند که تکنسینهای 115 اقدامات درمانی اولیه را برای آنها انجام دادند.
میرخشتی ادامه داد:بعد از انجام اقدامات درمانی هر 5 نفر مصدوم با 3 دستگاه آمبولانس جهت ادامه مراحل درمان  به بیمارستانهای گلستان و امام خمینی (ره) اهواز انتقال داده شدند .