رو عنوان : مدیر حوادث و فوریتهای پزشکی اهواز از برگزاری مراسم یادبود شهید خدمت حمید احمدی خبر داد
عنوان : برگزاری مراسم یادبود شهید خدمت حمید احمدی در اهواز
 ۱۳۹۷/۱۰/۲۰

به گزارش روابط عمومی مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی دکتر شهیار میرخشتی گفت : مراسم یادبود شهید خدمت حمید احمدی، ساعت ۲۰ چهارشنبه ۱۹ دی ماه در پارکینگ پارک دولت، واقع در کیانپارس، روبروی خیابان ۱۳ شرقی با حضور دکتر نظری رئیس دانشگاه علوم‌پزشکی اهواز، دکتر میرخشتی مدیر حوادث و فوریتهای پزشکی ، پرسنل اورژانس ۱۱۵ بهمراه خانواده های ایشان و تعداد زیادی از مردم برگزار شد. گفتنی است؛ حمید احمدی، جوان ۲۲ ساله، تکنسین مرکز فوریت‌های پزشکی اندیکا بود که پنجشنبه ۱۴ دی ماه در حال انجام ماموریت در محور اندیکا - شهرکرد در منطقه شیرین بهار در حال نجات جان مسافرین گیر افتاده در سیل جان خود را در راه خدمت به سلامت هموطنان از دست داد.