رو عنوان : سرپرست اورژانس پیش بیمارستانی و حوادث و فوریتهای پزشکی دانشگاه جهت آماده ساختن سوله ها و ساختمان جدید اورژانس پیش بیمارستانی با مدیر توسعه منابع فیزیکی و امور عمرانی دانشگاه تشکیل جلسه دادند.
عنوان : جلسه دكتر زرگر با مدیر توسعه منابع فیزیكی و امور عمرانی دانشگاه
زير عنوان : به گزارش روابط عمومی مدیرت حوادث و فوریتهای پزشکی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز
 ۱۳۹۸/۰۲/۱۱

امتیاز :  ۵.۰۰ |  مجموع :  ۱

به گزارش روابط عمومی مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی دانشگاه علوم پزشکی اهواز پیرو جلسه حضوری دکتر زرگرسرپرست حوادث و فوریتهای پزشکی دانشگاه با مهندس شیربیگی مدیرتوسعه منابع فیزیکی و امور عمرانی دانشگاه در تاریخ 10 اردیبهشت ماه  دکتر زرگر بر تسریع در پیگیری ساخت 10 باب پایگاه فوریتهای پزشکی در شبکه های زیر مجموعه دانشگاه علوم پزشکی اهواز تاکید کردند.در ادامه جلسه  مهندی شیربیگی از آمادگی مدیریت توسعه و منابع فیزیکی دانشگاه در همکاری با مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی جهت  بازسازی و تکمیل پایگاههای اورژانس در اهواز و شهرستانها خبر داد.
مدیر حوادث و فوریتهای پزشکی دانشگاه همچنین در خصوص تکمیل و آماده سازی ساختمان جدید اورژانس پیش بیمارستانی خصوصا سوله های پشتیبانی و تعمیراتی تاکید کردند که مهندس شیربیگی درصد پیشرفت سوله های تعمیرات و پشتیبانی  را حدود 90  درصد اعلام کردند و اذعان نمودند سوله های عملیاتی و پشتیبانی تا آخر خرداد ماه تحویل این مرکز میگردند.