عنوان : نشست ماهانه مسئولین فوریتهای پزشكی 115 دانشگاه علوم پزشكی اهواز
زير عنوان : به گزارش روابط عمومی مدیرت حوادث و فوریتهای پزشکی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز
 ۱۳۹۸/۰۲/۱۵

به گزارش روابط عمومی  مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی نشست ماهانه مسئولین فورتیهای پزشکی شهرستانهای زیر مجموعه دانشگاه علوم پزشکی اهواز با حضور دکتر زرگر سرپرست اورژانس پیش بیمارستانی  و مدیر حوادث و فوریتهای پزشکی دانشگاه  در روز شنبه ساعت 9 صبح در سالن اجتماعات حوزه ریاست دانشگاه برگزار گردید.
در این جلسه ابتدا دکتر زرگر ضمن خوش آمدگویی هدف از تشکیل جلسه را برنامه ریزی در جهت پیشبرد اهداف  و برنامه های اورژانس پیش بیمارستانی و همچنین بالا بردن سطح کمی و کیفی خدمات ارائه  شده به مردم دانستند.
در ادامه آقای نبوره معاون مرکز در خصوص مشکلات و کمبودهای پایگاهها و همچنین آمادگی اورژانس در بحرانها صحبت کردند.
در پایان مسئولین فوریتهای شهرستانهامسائل و مشکلات موجود در مراکز خود را بیان کردند و خواستار رفع آنها شدند.