رو عنوان : سرپرست حوادث و فوریتهای پزشکی دانشگاه علوم پزشکی اهواز از غرق شدن 2 پسر بچه 8و9 ساله در تاریخ 16 اردیبهشت ساعت 17:45 دقیقه در رودخانه میسان شهرستان هویزه خبر داد.
عنوان : غرق شدن 2پسر بچه در رودخانه میسان هویزه
زير عنوان : به گزارش روابط عمومی مدیرت حوادث و فوریتهای پزشکی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپوراهواز
 ۱۳۹۸/۰۲/۱۷

به گزارش روابط عمومی مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی دکتر محمد امین زرگر افزود :در تاریخ 16 اردیبهشت ماه ساعت 17:45 دقیقه طی گزارش به مرکز پیام  اورژانس 115 شهرستان هویزه و اعلام غرق شدن 2 پسر بچه در رودخانه میسان  بلافاصله تکنسینهای  اورژانس پایگاه رفیع با یکدستگاه آمبولانس به محل  حادثه اعزام شدند.
سرپرست مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی دانشگاه  در ادامه افزود: بعد از حضور تکنسینهای اورژانس  به محل  حادثه مشخص شد که دوپسر بچه 8و9 ساله در رودخانه  میسان غرق شدند که بعد از حدود 30 دقیقه نیروهای امدادی توانستند جسد بی جان پسر بچه 8  ساله  را در آب پیدا کنند  ولی تاکنون با تمام تلاشی که صورت گرفت از نفر دوم خبری نشد .