رو عنوان : مدیر حوادث و فوریتهای پزشکی دانشگاه علوم پزشکی اهواز از انتقال پایگاه اورژانس شهری گلستان از فضایی نامناسب در آتش نشانی گلستان به محل جدید و مناسب در بیمارستان شفا خبر داد
عنوان : انتقال پایگاه اورژانس شهری گلستان به محل جدید
 ۱۳۹۸/۰۲/۱۹

به گزارش روابط عمومی مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی دانشگاه دکتر محمد امین زرگر از انتقال پایگاه اورژانس ۱۱۵ شهری گلستان که فاقد فضایی فیزیکی کافی برای پایگاه اورژانس بوده به مکان مناسبی واقع در بیمارستان شفا منتقل شد. ایشان افزودند:با همکاری مسئولین محترم بیمارستان شفا و تعامل صمیمانه ایشان با فوریتهای پزشکی استان جهت ارائه بهتر خدمات و ایجاد محل مناسب برای پرسنل زحمتکش فوریتها محل اورژانس ۱۱۵ شهری گلستان از یک‌اتاق نامناسب در پایگاه اتش نشانی گلستان به محل جدید در بیمارستان شفا انتقال یافت .