رو عنوان : مدیر حوادث و فوریتهای پزشکی دانشگاه علوم پزشکی اهواز از کلنگ زنی و احداث ده پایگاه در شهرستانهای تابعه دانشگاه علوم پزشکی در صبح امروز یکشنبه 22 اردیبهشت ماه خبر داد
عنوان : آیین كلنگ زنی ده پایگاه فوریتهای پزشكی 115در خوزستان
زير عنوان : به گزارش روابط عمومی مدیرت حوادث و فوریتهای پزشکی دانشگاه علوم پزشکی اهواز
 ۱۳۹۸/۰۲/۲۲

به گزارش روابط عمومی مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی دکتر محمد امین زرگر در این خصوص افزودند: صبح امروزیکشنبه 22 اردیبهشت‌ماه 98  آیین کلنگ زنی ده پایگاه فوریت‌های پزشکی 115 در شهرستان‌های تابعه دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز با حضور دکتر ایرج نظری رئیس دانشگاه، دکتر امین زرگر مدیر حوادث و فوریت‌های پزشکی دانشگاه ، کیامرث حاجی زاده مدیرکل مدیریت بحران استانداری خوزستان و جمعی از مدیران شبکه‌های بهداشت و مسئولین شهرستانی برگزار شد.
ایشان فزودند:این ده پایگاه در شهرستانهای اهواز ،ایذه ، اندیکا، لالی، سوسنگرد ،هویزه،هندیجان احداث خواهند شد.
طی این مراسم بصورت نمادین کلنگ دو پایگاه فوریت‌های پزشکی 115 در بخش جلیزی شهرستان سوسنگرد و رفیع شهرستان هویزه زده شد.
بازدید از مرکز خدمات جامع سلامت شهری و روستایی فاطمه زهرا(س) و پایگاه اورژانس 115 شهری رفیع از دیگر برنامه‌های برگزار شده در حاشیه این مراسم بود.
گفتنی است این پروژه با اعتباری بالغ بر 23 میلیارد ریال و با زیر بنایی به متراژ 700 متر مربع با همکاری استانداری خوزستان و دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز اجرا خواهد شد.