رو عنوان : دکتر زرگر رئیس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیر حوادث و فوریتهای پزشکی دانشگاه علوم پزشکی اهواز از اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی شیراز بازدید کردند.
عنوان : بازدید مدیر حوادث و فوریتهای پزشكی اهواز از اورژانس 115 استان فارس
زير عنوان : به گزارش روابط عمومی مدیرت حوادث و فوریتهای پزشکی دانشگاه علوم پزشکی اهواز
 ۱۳۹۸/۰۲/۳۰

به گزارش روابط عمومی مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی دانشگاه علوم پزشکی اهواز دکتر محمد امین زرگر در روز یکشنبه 29 اردیبهشت بهمراه کارشناسان اورژانس اهواز از واحدهای عملیاتی اورژانس 115 شیراز بازدید کردند.
در این بازدید ضمن خوش آمدگویی آقای دکتر مرادیان مدیر اورژانس 115 استان فارس  جلسه ای در خصوص فرآیندهای EOC ،زیر ساختهای ارتباطات ،روند فعالیتهای اورژانس  و سامانه MCMC تشکیل شد .
بنا بر این گزارش در ادامه بازدیدی از دیسپچ مرکزی اورژانس فارس ،سیستم اعزام آمبولانس ،واحد کنترل کیفی ، مرکز هدایت عملیات بحران(EOC)  ،بیمارستان صحرایی و زیر ساختهای سامانه آسایار انجام گرفت و امکانات وتجهیزات مورد استفاده در آنها  مورد ارزیابی قرار گرفت تا جهت تبادل اطلاعات و تجربیات دو طرف برای بالا بردن هر چه بیشتر سطح کیفی امکانات و خدمات رسانی  اورژانس پیش بیمارستانی در هر دو استان مورد استفاده واقع شود.