رو عنوان : مدیر حوادث و فوریتهای پزشکی دانشگاه از انتقال بیمار ۳۴ ساله با بالگرد اورژانس هوایی خبر داد
عنوان : انتقال بیمار تیرخورده ۳۴ ساله با بالگرد اورژانس هوایی
 ۱۳۹۸/۰۳/۰۶

به گزارش روابط عمومی دکتر محمد امین زرگر مدیر حوادث و فوریتهای پزشکی دانشگاه از انتقال بیمار ۳۴ ساله تیرخورده در ساعت ۸ صبح دوشنبه ۶ خرداد با بالگرد اورژانس هوایی دانشگاه علوم پزشکی اهواز از بیمارستان شهدای ایذه به بخش ICU بیمارستان امام خمینی اهواز خبر داد. دکتر زرگر افزودند: در پی درخواست مرکز فوریتهای پزشکی ایذه از ستاد بحران دانشگاه (eoc) مبنی بر اعزام بالگرد جهت انتقال بیمار بدحال با ضریب هوشیاری (GCS) پایین بلافاصله اعزام و مصدوم را از بیمارستان شهداء ایذه به بیمارستان امام خمینی (ره) اهواز انتقال دادند..