رو عنوان : مدیر حوادث و فوریتهای پزشکی دانشگاه علوم‌پزشکی اهواز از انتقال دو نفر خانم باردار با بالگرد اورژانس هوایی به بیمارستان شهدای ایذه خبر داد.
عنوان : انتقال دو نفر خانم باردار با بالگرد اورژانس هوایی اهواز
زير عنوان : به گزارش روابط عمومی مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز
 ۱۳۹۸/۰۳/۱۹

به گزارش روابط عمومی مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی دانشگاه علوم پزشکی اهواز دکتر محمد امین زرگر در این خصوص افزودند: در تاریخ ۱۸ خرداد ماه ساعت ۷ صبح طی درخواست و تماس تلفنی بهورز منطقه بانا از توابع بخش سوسن شهرستان ایذه منطقه ای صعب العبور و کوهستانی از مرکز بهداشت شهرستان و گزارش شرایط حاد دو نفر خانم باردار بنامهای دختر بس مقصودی ۳۲ ساله با ۱۶ هفته بارداری که بدلایل شرایط خاص بارداری احتمال سقط وجود داشته وهمچنین خانم جهان افروز مقصودی ۳۶ ساله با گراوید ۶ بندناف بچه یکی بوده که احتمال پارگی وجود داشته بلافاصله هماهنگی لازم با ستاد هدایت عملیات بحران (EOC) دانشگاه جهت اعزام بالگرد صورت پذیرفت که به دلایل شرایط بدجوی و شرایط نامساعد امکان‌پرواز وجودنداشت . دکتر زرگر در ادامه افزود : با پیگیریها ی ریاست محترم دانشگاه با ریاست محترم سازمان اورژانس کشور جهت انجام این ماموریت بالاخره در ساعت ۱۲:۵۵ دقیقه شرایط برای پرواز مهیا شدو بالگرد اورژانس ۱۱۵ به پرواز درآمد. مدیر حوادث و فوریتهای پزشکی دانشگاه در ادامه افزود: با اعزام بالگرد به شهرستان و همراهی تیم درمانی( یکنفر ماما و یکنفربهورز) عملیات نجات مادران باردار شروع شد که پس از بیست دقیقه با فرود در محل مورد نظر اقدامات درمانی جهت انتقال بیماران به بیمارستان ایذه انجام و بعد از فرود با یکدستگاه آمبولانس به بیمارستان شهدای ایذه انتقال داده شدند.